torstai 2. maaliskuuta 2017

Vamos a Marbella!


Olin aina kuullut, että Marbella on tosi kaunis kaupunki, niin oli pakko käydä siellä tällä matkalla :) Lähdimme eilen heti aamulla Fuengirolan kaupungista bussilla kohti Marbellaa. Bussimatka kesti about tunnin  ja lippu maksoi alle 4 euroa. 

Kävelimme keskustassa ja kavimme syömässä tapaksia pikkuravintolissa. Hinnat olivat vähän korkeampia kuin Fuengirolassa.Tälläinen ruokalista sai huomioni, listalla luki !VIVA EL COLESTEROL! eli ELÄKÖÖN KOLESTEROLIA! :)




Kävelimme Marbellan rannikolle, jossa oli markkinat. Sieltä löytyi, muun muassa, ihania käsintehtyjä koruja, vaatteita ja paljon muuta. Huomasimme, että joku mies mainosti matkaa katamaraanilla Puerto Banukseen. Matkan hinta oli 8 euroa ja hintaan kuului myös skumppalasi :) Puerto Banús on Marbellan kupeessa sijaitseva huvisatama. Satamaan voi tehdä retken vain ihaillakseen komeita huvijahteja, kalliita autoja ja niiden viimeisen päälle pynttäytyneitä omistajia.

Puerto Banuksessa oli paljon merkkikauppoja ja hintataso hyvin korkea. Satamassa sijaitsevat ravintolat olivat Suomen keskihintatasoa eli paikalliseen hintatasoon nähden hintavia. 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti