lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kuuba baari Fuengirolassa



Tässä valokuvassa kuubalainen nainen Mariza, joka omistaa miehensä kanssa baarin La Cubana, Los Bolichesissa, Fuengirolassa. Kävimme siellä muutamien kavereiden kanssa, jotka asuvat Suomessa mutta tulivat meille käymään muutamaksi päiväksi. La Cubana on pieni, mutta tosi kaunisti koristeltu, sieltä löytyy muun muassa tauluja Kuubasta, Kuuban lippu ja tunnelma on kuin Kuubassa.

Voin kyllä sanoa, että Marizan Mojitot ovat parhaimpia mitä olen ikinä maistanut. Mariza ja hänen miehensä ovat hyvin rehellisiä ja ystävällisiä ihmisiä. He ovat ahkeria ja tekevät töitä paljon. Espanjassa työtilanne on aika huono tällä hetkellä, pieniä perheyrityksiä on paljon ja kilpailu on kovaa ravintola alalla. Tämän takia jos omistaa siellä baarin tai ravintolan, heidän pitää olla aktiivisia ja heillä on melkein päivittäin pitkiä työpäiviä, eivät he pääse yleensä pitämään lomaa työstään
Tarjolla oli myös erillaisiä tapaksia ja jos oli isompi nälkä niin sai tilata isoja lautasellisia ruokaa. Mariza tekee perinteisiä kuubalaisia maalaistyylisiä herkullisia ruokia. 




Tässä carne mechada con tamales nam nam! Suosittelen kovasti:)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti