maanantai 27. helmikuuta 2017

Työreisulla vai lomalla?



Ajattelin kirjoittaa vähän tekemästäni työstä Malagassa. Niin kuin aslussa kirjoitin olen kohta valmistuva suuhygienisti opiskelija. Välillä teen suuhygienistin työtä sijaisena kaupungilla, mutta sivutyönä teen henkilökohtaisen avustajan työtä ja pääsin työnantajani kanssa matkalle Malagaan. 

Avustavani henkilö on todella mukava nainen, jonka kanssa nautin paljon tehdä töitä. Meillä on aina hauskaa yhdessä ja monesti tuntuu siltä, että en ole töissä vaan lomalla kaverin kanssa. Työni on lähinnä olla hänen seurassaan ja avustaa kaikessa missä hän tarvitsee apua. Muun muassa siivoukset, kokkamiset, ruokakaupassa käyminen ja niin pois päin.  Me ollaan reisattu yhdessä jo monta kertaa Malagaan, eli se on tuttu kaupunki meille molemmille.

Valitsimme taas Malagan monesta eri syystä. Sinne lentää Suomesta vain 4 tuntia. Siellä on hyvä ilma jo tähän aikaan vuodesta. Silloin kun Suomessa on pimeää, täällä on aurinkoista lähes aina. Olemme kerran ollut koko kesän täällä,  mutta sitä en suosittele kovasti. Oli niin kuuma että meinasin sulaa! Lämpö on hyvä, mutta kyllä valitsen mielummin Suomen kesän, se on minulle sopivan lämpöinen ja raikas!

Malaga on turvallinen ja edullinen kaupunki. Siellä on paljon suomalaisia, jotka asuvat syksyt ja talvet Malagassa. Malagan elämä on paljon aktivisempaa ja monipuolisempaa kuin Suomessa, siellä menään aika paljon kavereiden kanssa kahville tai syömaan. Siis anyway Malaga on niin suuri kaupunki, jossa tekemistä riittää kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti